Groepen & Arrangementen

Met een grote groep uiteten of een speciale gelegenheid? Bij Stam verwelkomen wij graag uw grote gezelschap, wat de gelegenheid ook is. Een verjaardag, feestje, bruiloft of bedrijfsuitje? In ons Eetcafé in Vlaardingen staat ons Stam team klaar om u een oververgetelijk dag te bezorgen.  

Kom bijvoorbeeld lunchen of dineren met een grote groep en kies vooraf het gewenste keuzemenu. Of reserveer de ruimte voor een (privé) evenement en bespreek vooraf uw wensen.

Neem contact op via:
Tel: 010 333 9933
Mail: reserveren@stamvld.nl

Trouwen

Op zoek naar een locatie voor uw bruiloft in Vlaardingen? Uw receptie, diner en huwelijksfeest kunnen plaatsvinden in ons restaurant en terras. Samen met onze chefs kunnen wij een diner en event op maat bieden. Neem voor meer informatie contact op via onderstaand nummer.

Vergaderingen & Trainingen

Eetcafé Stam is een fijne, informele locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten. Van kleine tot grote groepen, van vergadering, lunch tot training. Bij Stam wisselt u werk af met ontspanning. U heeft in bij Stam gratis toegang tot WiFi internet.

Een feest

Eetcafé Stam is een geschikte locatie voor uw (familie)feest, diner, bruiloft of huwelijksfeest. Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

Lunchen, borrelen & dineren

Combineer uw etentje met een bruiloft bij het stadhuis, een wandeling door broekpolder of een voorstelling bij de Stadsgehoorzaal. 

Contact
Adres 
Markt 9
3131CR Vlaardingen


Tel
010 333 9933

Mail
eetcafestamvld@gmail.com

Openingstijden
Keuken geopend tot 22:00.
Let op! Een plekje reserveren voor ons terras is niet mogelijk, reserveren is enkel voor de tafels binnen.

Maandag 11:00 tot 00:00
Dinsdag 11:00 tot 00:00
Woensdag 11:00 tot 00:00
Donderdag 11:00 tot 00:00
Vrijdag 11:00 tot 02:00
Zaterdag 11:00 tot 02:00
Zondag 11:00 tot 00:00

Stamgasten over ons

"Een goede maaltijd brengt goede mensen samen"

Maak een reservering online

Resereveren kunt u online doen door op de button reserveren rechts onder in het scherm te klikken of neem contact op via onderstaande gegevens. Let op! Meer dan 8 stamgasten? Neem dan contact op met ons team, wij denken graag met u mee!
Reserveren voor ons terras is niet mogelijk, reserveren is enkel voor de tafels binnen.