Eetcafé Stam - Impressie 4
Wat Stam allemaal te bieden heeft

Groepen & Arrangementen

Met een grote groep uiteten of een speciale gelegenheid? Bij Stam verwelkomen wij graag grote gezelschappen! Een verjaardag, feestje, bruiloft of bedrijfsuitje? In ons Eetcafé in Vlaardingen staat ons Stam team klaar om je een oververgetelijk dag te bezorgen.  

Kom lekker lunchen of dineren en kies vooraf het gewenste keuzemenu (neem contact op voor ons keuzemenu). Of reserveer de ruimte voor een (privé) evenement en bespreek vooraf de wensen.

Neem contact op via

010 333 9933 of reserveringen@eetcafestam-vld.nl

Eetcafé Stam - Trouwen

Bruiloft: Receptie, diner & huwelijksfeest 

Op zoek naar een locatie voor jullie receptie, borrel, diner of huwelijksfeest voor jullie bruiloft in Vlaardingen? Deze kunnen plaatsvinden in ons restaurant en terras! Samen met onze chefs kunnen wij een diner of hapjes op maat bieden. Neem voor meer informatie contact op via 010 333 9933.

Eetcafé Stam - Zakelijk

Zakelijke bijeenkomsten

Eetcafé Stam is een fijne, informele locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Van kleine tot grote groepen, voor een meeting, training, bijeenkomst of borrel; bij ons kunnen jullie terecht. Wij wisselen jullie werk af met ontspanning. Er is gratis toegang tot WiFi.

Eetcafé Stam - feesten en partijen

Feesten & partijen

Familie-, zakelijke-, huwelijks- en verjaardagsfeesten, jubilea, dineren voor grote groepen of borrels; onze locatie is hiervoor zeer geschikt en wij denken graag mee over de mogelijkheden voor een fijne dag of avond! Wij maken graag een afspraak om de wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.

Eetcafé Stam - Eten

Lunchen, borrelen & dineren

Brunch, lunch, borrel of diner; bij ons kun je terecht. Voor of na een voorstelling in de Stadsgehoorzaal, na een wandeling door de broekpolder of om te proosten op de mooie bruiloft in het Stadhuis.  

Stamgasten over ons